The Lab by Sergi Vela Barcelona


In The Lab by Sergi Vela (Barcelona), ​​a new culinary school led by Sergi Vera, a famous Spanish pastry chef with numerous award-winning awards, uses our Premium Matcha for their creations. We are very honored. Thank you very much.

Esta semana hemos visitado la nueva escuela de pastelería The Lab by Sergi Vela de la mano de Sergi Vela, campeón de España del Chocolate Master 2008 y premiado con el título al Mejor Pastel de Chocolate del Mundo en el World Chocolate Masters 2009. En los cursos que dan en The Lab by Sergi Vela, utilizan nuestro Premium Matcha. Para nosotros es un gran honor. Muchas gracias Sergi Vela por seleccionar y recomendar nuestro producto.

数々の華々しい受賞歴を持つスペインの有名パティシエ、セルジ・ベラ氏率いる料理学校The Lab by Sergi Velaバルセロナ校では、ざ・抹茶はうすのプレミアム抹茶をご使用頂いております。とても光栄に思います。有難うございます。


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sergi Vela Awards ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️ Collective 21ºBrix From the synergy that arises between Vela and 14 other professionals in the sector, the 21st Brix Collective is born.
⭐️Best Chocolate Pastry Best chocolate cake in the world
⭐️Award obtained in the World Chocolate Masters final in December 2009
⭐️Spanish Chocolate Masters Best chocolate pastry chef in Spain, winning the Spanish Chocolate Masters, held in Madrid in October 2008
⭐️Premis Livania 2009 Best baker of international projection
⭐️ Silver Trophy at the VI International Chocolate Figures Contest
⭐️ Silver Trophy at the VII International Chocolate Figures Contest









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