Cooking with Japanese Green Tea Matcha - utilizing European ingredients -

Hello everyone! This blog is a collection of recipes with Japanese Green tea Matcha. It is not easy to cook Matcha in Europe because it is difficult to find fresh Matcha powder at reasonable price and it is not easy to find recipes using material which you can find easily in Europe. We are trying to introduce easy recipes with Matcha utilizing European ingredients and recommendable Matcha powder. Enjoy a lot our Green Tea recipes! 【COPYRIGHT】All recipes and photographs are copyrighted and may not published elsewhere without permission.

Thursday, March 2, 2017

Wagashi & Matcha workshop in Barcelona

バルセロナで練り切り教室を開催します。

We are going to take place Wagashi & Matcha Workshop on 27th March in Barcelona.  We will make Japanese traditional sweet Nerikiri and we will enjoy it with Matcha tea. 

El Nerikiri es el postre típico de la ceremonia del té. El próximo 27 de marzo, vamos a realizar nuestro curso de NERIKIRI en un nuevo restaurante japonés TABERNA JAPONESA ENJYU. Recibiremos a Utako Nakamori como profesora de Nerikiri. En este curso, vamos a aprender a elaborar tres deliciosos NERIKIRIs y degustaremos uno junto con té Matcha de alta calidad.

来る3月27日、ざ・抹茶はうす主催「練り切り教室」を開催します。マドリッドから講師をお招きし、白あんの選び方、炊き方、練り切りの作り方をお教えします。また、お抹茶を点てて作りたての練り切りと一緒にいただきます。会場は今年新しくオープンされた和食レストラン「縁樹」さんです。オーナー様のご厚意で、レストランを貸し切りで使用させていただけるので、最大20名様まで受け付けることができます。どうぞご参加ください。

3 Nerikiris dulces tradicionales japoneses
Infusionar Matcha tradicional
Degustarémos otros tipos de té verde

Lunes, 27 de marzo, 2017
Hora: de 18:00h a 20:00h
Precio: 30€
Plazas limitadas: máximo 20 personas

Reserva de plaza: 30€ (paypal o transferencia) después de informarnos por email info@thematchahouse.com


No comments:

Post a Comment