Thank you for your participation in our workshop in Manga Barcelona
Thank you very much for everybody's kind support for our workshop in XXV Manga Barcelona! In the workshop, we tasted various Japanese Sweets:
Let's continue cooking with Japanese GREEN TEA!
皆様、昨日はマンガバルセロナでのイベントにお越し頂き有難うございました。白餡、抹茶餡、抹茶羊羹、抹茶玉露チョコレート、抹茶玄米茶など、抹茶づくしでしたがお楽しみいただけたでしょうか? 昨日は抹茶について、沢山のご質問を頂き、有難うございました。皆さんと楽しいひと時を過ごせました事、とても嬉しく思っております。では、次回またお会いしましょう。
#25mangaBCN #manga #barcelona #cocinaconteverde #XXV #マンガ #バルセロナ #nihonryori #cooking #matcha #anko #yokan #mochi Ficomic #MangaBCN
- Shiro-An 白餡
- Matcha-An 抹茶餡
- Matcha Yokan 抹茶羊羹
- KOI GENMAICHA 濃い玄米茶
- Matcha-Gyokuro Chocolate 抹茶玉露チョコレート
Let's continue cooking with Japanese GREEN TEA!
皆様、昨日はマンガバルセロナでのイベントにお越し頂き有難うございました。白餡、抹茶餡、抹茶羊羹、抹茶玉露チョコレート、抹茶玄米茶など、抹茶づくしでしたがお楽しみいただけたでしょうか? 昨日は抹茶について、沢山のご質問を頂き、有難うございました。皆さんと楽しいひと時を過ごせました事、とても嬉しく思っております。では、次回またお会いしましょう。
Tasting of Shiro-An 白餡の試食です |
Tasting of Matcha Yokan 抹茶羊羹の試食です |
Tasting of Matcha An 抹茶餡の試食です |
Matcha Yokan さとこさん作抹茶羊羹です |
Matcha An |
Matcha Chocolate made of Matcha powder, Gyokuro leaf, Toasted Genmai and White Chocolate |
See you next time! |
Thank you for coming to our workshop. |
Thank you for everyone's support. |
Comments
Post a Comment