Thank you for your participation in our workshop in Manga Barcelona

Thank you very much for everybody's kind support for our workshop in XXV Manga Barcelona!  In the workshop, we tasted various Japanese Sweets:
  • Shiro-An 白餡
  • Matcha-An 抹茶餡
  • Matcha Yokan 抹茶羊羹
  • KOI GENMAICHA 濃い玄米茶
  • Matcha-Gyokuro Chocolate 抹茶玉露チョコレート
We hope you liked these Japanese sweets. If you have any doubts, please lest us know!
Let's continue cooking with Japanese GREEN TEA!

皆様、昨日はマンガバルセロナでのイベントにお越し頂き有難うございました。白餡、抹茶餡、抹茶羊羹、抹茶玉露チョコレート、抹茶玄米茶など、抹茶づくしでしたがお楽しみいただけたでしょうか? 昨日は抹茶について、沢山のご質問を頂き、有難うございました。皆さんと楽しいひと時を過ごせました事、とても嬉しく思っております。では、次回またお会いしましょう。



Tasting of Shiro-An 白餡の試食です

Tasting of Matcha Yokan 抹茶羊羹の試食です

Tasting of Matcha An 抹茶餡の試食です


Matcha Yokan さとこさん作抹茶羊羹です

Matcha An 

Matcha Chocolate made of Matcha powder,  Gyokuro leaf, Toasted Genmai and White Chocolate

See you next time!

Thank you for coming to our workshop.

Thank you for everyone's support.
#25mangaBCN #manga #barcelona #cocinaconteverde #XXV #マンガ #バルセロナ #nihonryori #cooking #matcha #anko #yokan #mochi Ficomic #MangaBCN

Comments

Popular Posts