2021 PRODUCT TRANSITION

Dear Customers,


We are happy to announce that we are almost finished production transition to organic. The Matcha House has been committed to organic products since 2014, with the intention of providing safe, organic and healthy tea. The following year, in 2015, we joined CCPAE and obtained organic certification. Due to the immaturity of the organic tea grow in environment, we have managed organic and non-organic products so far to offer satisfactory quality tea. However, the organic product quality has drastically improved and we are finally ready to market organic products of the same quality as conventional products, therefore, according to our policy, we have been transferring almost all Matcha products to organic ones during last year. Several climatic anomalies caused by global warming and the presence of pesticides and chemicals in food are now serious problems worldwide. Our company, sensitive to this reality, has decided to take this action based on the same idea. Our tea plantation in AOI SEICHA is organically grown, neither using genetic modification technology nor any pesticides or chemicals. The Matcha House will continue to work with them to provide safe, ecological and healthy tea with an emphasis on quality. We hope you will find your favourite Matcha from our organic products.

お客様へ 

 ざ・抹茶はうすは2021年1月、有機抹茶への生産移行がほぼ完了したことをお知らせいたします。抹茶はうすは、安全でオーガニックでヘルシーなお茶を提供することを目的として、2014年からオーガニック製品に取り組んできました。翌年、2015年にCCPAEに加盟し、オーガニック認証を取得しました。有機茶は環境中で育つ未熟さから、これまで有機・非有機製品の両方を管理し、満足のいく品質のお茶を提供してきました。しかし、オーガニック製品の品質はここ数年で大幅に向上し、ようやく従来の製品と同じ品質のオーガニック製品を販売できるまでになりました。そのため、2020年一年をかけて、ほぼ全ての抹茶製品をオーガニック製品に移行致しました。地球温暖化と食品中の農薬や化学物質の存在によって引き起こされるいくつかの気候異常は、現在、世界中で深刻な問題となっています。この現実に敏感な当社は、同じ考えに基づいてこの行動を取ることを決定しました。 葵製茶さんの茶畑は、遺伝子組み換え技術や農薬や化学薬品を使用せずに有機栽培されています。抹茶はうすは、今後も品質重視の安全・エコロジー・ヘルシーなお茶を提供していきます。私たちの有機製品からお気に入りの抹茶を見つけていただければ嬉しく思います。  






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